Testipäivä

Käytiin testaamassa Alastarossa autoa. Oltiin ensimmäistä kertaa yhdessä sähläämässä auton ja tavaroiden kanssa ja hyvinhän se meni, enimmäkseen. 

Tekniikassa viime visiitin jälkeisiä muutoksia on uusi perävälitys 3,73  ja  lisäksi budjettiystävällisempi camberi (Nyt -4 ja -3). Tarkkasilmääväinen lukija (heippa äiti) huomaa myös, että on menty ökyilemään ja investoitu viimein toiseen vannesettiin. 

Auto tuntui molemman mielestä kivalta ajaa, joskin etupään pito on minusta nyt heikompi kun viime kesänä. Uusi välitys tuntui sopivan ainakin Alastaron radalle kuin nenä päähän.  Harmillisesti uudessa high-tech ajanotossa oli sen verran ongelmia, että ei oikein saatu todettua muuta kuin että selvästi hitaampia oltiin kun viimeksi käydessä.. 

Autokin kesti melkein koko session ja laukesi vasta ½h ennen varatun ajan loppua. Imusarjan alta alkoi vuotamaan vettä pienenä norona ja pikadiagnoosi viittaisi letku/t-haaravikaan. Motorsporttia. Ehkäpä kuitenkin päästään ensi viikonlopun Ahveniston kisaan.