Eläintarha Racing kasvussa

Morjensta vaan! Elikkäs kuten jo todettua, niin nimi on Hannes ja tarkoitus olisi jatkossa pyöriä ympäri ratoja Jaakon kanssa. Epäilenpä, että touhuun saattaa mahdollisesti liittyä myös marginaalinen määrä tallissa ährästelyä ja yleista motorsportin manaamista...

Ajokokemusta radalta on kertynyt ratapäiviltä (liian) vähän ja kisakokemus on tasan nolla, joten sen kummempia tavoitteita en aio touhulle ainakaan vielä asettaa. Tarkoitus on lähteä pitämään hauskaa ja toivottavasti siinä sivussa oppia ajamisesta, kilpailemisesta ja tekniikkapuolesta.

Sitten vähän sisältöäkin. Aiemmin on tullut vain kierreltyä ratapäiviä, joten ajovarustuksessa oli aika paljon päivitettävää. Mietin sekunnin, että olisin lähtenyt selaamaan kokotaulukkoja ja tilailemaan ajovarusteita, mutta totesin homman turhan hankalaksi. Autoracingillä oli hyvä palvelu ja järkevät hinnat, joten ei hirveästi kiinnostanut lähteä optimoimaan viimeistä senttiä nettikaupoista ja arpomaan varusteiden kokojen kanssa.

Ajoasuissa päädyin Sparcon perusmalleihin, mutta kypärän suhteen ensimmäinen vaihtoehto ei oikein meinannut käydä päähän. Olin alustavasti suunnitellut ostavani Sparcon WTX:n, mutta Bell Sport 5 natsasi omaan päähän niin täydellisesti että oikeastaan mitään muuta ei voinut koesovituksen jälkeen enää harkitakaan. Turvallisuuden lisäksi hyvin istuva kypärä antaa myös vähän lisää pelivaraa turvakaarien etäisyyksien suhteen.

Ensimmäisen testisession jälkeen voidaan todeta ajoasun lämmöneristävyyden olevan riittävällä tasolla. Hanskoissa tuntui myös olevan erinomainen pito.

-Hannes