Sitkeä piru

Täällä taas ja ropattu on. Viime kisassahan tuli vedet ulos koneesta ja syyksi paljastui purkaessa viilto kannen ja lämppärin välisessä letkussa. Päätin samalla vaihtaa kaikki letkut kerralla ja alavesiletkua vaihtaessa tuli vastaan pastaa termostaattikotelossa. Viisaammat valistivat että kyseessä ovat muoviset "turbulaattorit" joita on jäähdyttimen putkissa. "Halvin on paras"-mallinen uusi jäähdyttimeni oli päästänyt ne liikkeelle ja siinä varmaan ainakin osaselitys konetta vaivanneelle lämpöongelmalle.

Tuumaustauon jäkeen kaadettiin tänään MattiJ:n kanssa koneeseen uudet vedet  ja ilmauksen jäljiltä käytin sitä tunnin pihalla. Ei keittänyt eikä öljykorkissa näkynyt ylimääräistä. Ei mikään kovin kattava kansipahvitesti, mutta luo sen verta uskoa autoon että jaksan lähteä Kemoran kisaan ensi viikonloppuna.