Kemora

Ei päässyt ajamaan. Aamulla pakatessa auto tiputti tehostimen öljyä, vaan siinä ei ollut mahdollista sen tarkemmin tutkia ja ajattelin että letku vaan löysällä. Perillä purkaessa nesteet tulivatkin pihalle sitten oikein huolella, ja auton alla könyäminen osoitti vuotokohteeksi pumpun rungon.

Yksi pumppurungon kasassa pitävistä olevista muttereista oli löystynyt ja vaikka sen kiristi niin nestettä tuli rungon saumasta oikein huolella. Kävin kokeeksi ajamassa ilman tehostinnesteitä kierroksen mutta ei ollut hyvä fiilis joten se siitä sitten. 

Kotona repäisin pumpun irti ja tarkempi tutkiskelu näytti että runkopuoliskojen välinen tiiviste oli pullahtanut ulos ja siinäpä se vuoto. Asensin varaosakoneesta toisen pumpun ja nyt on ohjaus tehostettu eikä vuoda. 

Mitä tästä opimme: Lastaa tavarat ja auto aina edellisenä iltana eikä aamulla niin on paremmin aikaa reagoida yllätyksiin..