Good news, bad news situation

Sain sopivat tiivisteet öljynsuotimen jalkaan Schiemadnilta ja Tiivistekeskukselta. Ehostuksen jälkeen asentelin jalan takaisin, kirrasin pultit momenttiin ja koekäyttelin moottoria jokusen kerran lämpimäksi. Huzzah, öljyvuoto näyttäisi ainakin toistaiseksi lakanneen.

Touhuillessa panin merkille että syyläri on alkanut vuotaa. Ensiluulo oli että tasoanturin saumasta falskaa, mutta seuraavan kerran tarkastelu osoitti vuodon tulevan paisarin ja syylärin saumasta. Hieman posket kuumottaen lähdettiin MattiJ:n kanssa syylärinkorkkiostoksille toivoen tietysti että vanhassa korkissa ei ole vikaa.

Vaan ei ollut arpaonnea. Korkin vaihdon jälkeen neste alkoi tulla korkista alkuperäisen vuotopaikan sijasta. Tästä voi tehdän oletuksen että moottori puskee jäähdytysjärjestelmään painetta. Voihan rähmä...