Sammutinjärjestelmä valmis

No, melkein. Pari tulipellin läpivientikumia puuttuu ennen kuin putket ja ulkopuolisen vaijerin voi laittaa kiinni.

Aiemmin tehtyä: Säiliön kiinnitys jalkatilaan, vaijerin kiinnitys keskikonsoliin ja kovalinjojen mittaus.

Nyt askarreltiin ensin Matti J:n kanssa kiinnikkeet suuttimille, yksi kuskille ja kaksi konetilaan. Suuttimen lisääminen matkustajalle jälkikäteen on helppo homma jos tulee joskus sisustettua sekin puoli. Seuraavaksi duunattiin putket: Säiliöltä yksi putki tulipeltiin jossa T-liitos. Liitokselta yksi putki konetilaan oikeanpuoleiselle suuttimelle ja toinen putki kuljettajan puolelle. Mittariston alla toinen T-liitos josta yksi putki kuljettajan suuttimelle ja toinen vasemmalle konetilan suuttimelle.

En ole ihan tyytyväinen konetilan sijoituksiin mutta tämmöinen siitä nyt tuli.