Tarjolla taas sillisalaattia

Kaikennäköistä tuli Matti J:n kanssa taas puuhattua, valmista tuli vähemmän.

Kardaani saatiin kuitenkin onnistuneesti paikalleen sekä todettua 328:n takapöntön sopivuus 325:n etuputkeen asennettuna. Lopullinen kiinnitys jäi odottamaan osia Veijo BMW:ltä. Alunperinhän autossa oli ns suora putki ja alkuperäiset kiinnikkeet olivat jääneet maailmalle..

Seuraavaksi ihmeteltiin Lifelinen sammutinjärjestelmän asennusta ja saatiin aikaiseksi konsensus. Säiliön pulttaus lattiaan jäi odottamaan lattian alle sopivien vastakappaleiden hommausta.

Lopuksi yritettiin saada kojelaudan asennusta eteenpäin, mutta pora oli jäänyt kotio eikä saatu keskikonsolin peitelevyä kiinni. Lisäksi hommaamani lämppärin rulla ei mennytkään suoraan alkuperäisen paikalle vaan pitää vaihtaa koko säätöpaneeli minkä olin onneksi hommannut rullan mukana.

Noh jotain tapahtui kuitenkin. Iloisena yllätyksenä Suomen ratakerman kärkinimi, Lauttasaaren Lauda, eli Risto piipahti tallilla nostattamassa tunnelmaa!