Tiivistelmä

Irrotin laatikon ja tarkastelun jälkeen näytti silti että öljypohjan tiiviste, koneen takastefa ja laatikon kepin stefa vuotavat. Laatikon takastefasta ei oikein ottanut selvää mutta ajattelin että se on helpohko vaihtaa myöhemminkin jos tarvetta ilmenee. Kevensin autoa varmaan kilolla poistamalla isoimmat öljytöhnät moottorin ja laatikon alapuolelta, olisipa osienpesusysteemi.  Nyt moottori näyttää taas kuitenkin etäisesti säädylliseltä.

Putsailun ohessa vaihdoin öljypohjan tiivisteen ja koneen takastefan missä kului taas hetki jos toinenkin vanhoja tiivistejämiä putsaillessa. En tiedä miksi viitsin aina käyttää CRC:n gasket removeria kun ei siitä tunnu olevan koskaan hyötyä... Öljypohja näytti puhtoiselta eikä sieltä löytynyt ylimääräistä tavaraa. Siinä on muuten miehekkäät korjaushitsaukset melko mielenkiintoisissa kohdissa.