Etupään alustapuuhastelua

Eilinen painoi vielä ja niputtelin tänään osia lähinnä siistinä istumahommana. Värkkäilin ensin uutta hammastankoa johon sain siirrettyä 50% vanhoista raidetangon päistä, lisäksi putsailin ja ihmettelin jäähdytyskiekuraa ja letkuja. Harmillisesti uudesta tangosta puuttuu jäähyputkiston toisen pään kiinnityspaikka kokonaan. Pitänee yrittää miettiä siihen ainakin marginaalisesti nippusidettä ammattimaisempi ratkaisu sillä aikaa kun odottelen nivelakselin toimitusta.

Toisena hommana oli tuentojen kasaus. Olin hommannut motonetistä halvin on parasta-merkkiset levyt johon suhautin tallilta löytyneellä kilikalilla vähän maalia. Kuivumista odotellessa pärryyttelin rälläkällä ja peltisaksilla jäljellejääneet jarrukilpien jämät pois olka-akseleista, toisen puolen laakerin pölysuoja otti vähän hittiä mutta ehkäpä sillä pärjäilee. Asentelin myös M3-epäkeskot uusiin tukivarsiin joista toisen jaksoin melkein vääntää ruuvipenkissä ennenkun luovutin ja lähdin prässin luo kylään. Lopuksi asensin molempien puolien roippeet toisiinsa kiinni ja laitoin ne nurkkaan odottelemaan sopivaa asennushetkeä.