Sisustushommissa

Verhot ja tunnelmavalo jäivät puuttumaan mutta nyt kapyysissä on alustava järjestys.  

Päädyin käyttämään penkissä kahta eri lailla taivutettua rautaa joilla sain penkille sopivan kiinnitysleveyden (42cm) aikaiseksi ilman mitään virityksiä. Sitten pääsikin sovittamaan penkille alustavan etäisyyden, korkeuden ja kallistuksen. Säätäminen aiheutti pienen yleistyökalun käytön kun kiinnitysrauta tuli turvavyön reiän päälle. Muuten hyvä mutta ratti on ehkä aavistuksen korkealla, pitää varmaan kokeilla parin sentin pudotusta. 

Sahailin myös kojelaudan sopimaan turvakaariin, siistimminkin olisi voinut mennä mutta olkoot. Koska olin päässyt hyvin mälväyksen makuun, päätin jatkaa samalla linjalla väsäämällä kiinnityslevyn päävirtakatkaisijalle ja sammutusvaijerille. Näissä puuhissa kyllä näkee millainen ruuvien kiristelijä sitä lähinnä on. Tallissa ei ole mitään työkaluja kappaleiden valmistukseen, mikä yhdistettynä olemattomiin skilleihin aiheuttaa tulokseksi aina ihan kamalia turauksia. Ehkäpä saan paikallistettua jostain levyleikkurin ja kanttikoneen kakkosversion tekoon.