Teipattu

Siistin loput kapyysin ja kontin johdot. Sain jopa kaasupolkimen takaisin paikalleen, mukava homma sillä tehtaan kaverilla joka asentelee polkimen palautusjousia päivätyökseen. Pitää vielä kiinnitellä erinäiset purnukat kunnolla, osa alkuperäisistä kiinnikkeistä puuttuu joten vähän mälväystä tarvitaan. Lisäksi johtoihin pitää lisätä koriklipsuja jotka ovat olleet tilauksessa laakkoselta jo hetken jos toisenkin.

Siihen liittyen, vähän ärsyttää kun mitään hommaa ei tahdo saada valmiiksi osien puutteessa. Moottori odottaa tehostimen letkuja, jarrut klipsejä, puskurit kiinnikkeitä jne. Vähän hämmentävää kun Veijo BMW on yleensä toimitellut osat aika nopeasti. Pikkulinnut lauloivat tosin tehtaan uudistaneen varastojärjestelmää...

Koitin myös vähän ihmetellä kojelaudan sovitusta, mutta se jäi odottamaan lisäkäsiä. Leikkailua on kuitenkin luvassa.