Sisäovet

Maalailin tänään ovien sisäpuolet. Olisi ehkä pitänyt jaksaa värkätä maalaustelineet jotta ovet olisi saanut maaliin kerralla, mutta menee se näinkin. Vaakatasossa maalatessa tulee vaan enemmän roskia. 

Kokeilin myös kovempaa painetta ruiskulle. Kompressoritankin paine laskee täydestä toista baria ennenkuin se käynnistyy ja olen tähän asti säätänyt (paineensäätimellä eli alentimella) ruiskupaineen täydelle kompuralle. Tässä on se ongelma että alkuun menee hyvin, mutta ruiskupaine laskee kolmesta kahteen bariin aika nopeasti ja pitää olla tosi tarkkana että tulee riittävä peitto koska maalatessa ei oikein ole aikaa kauheasti kytätä painemittareita.

Tänään laitoin kylmästi reilummat paineet niin että kompuratankin alarajallakin ruiskulla on 2,5 barin paine. Tämä tietty aiheuttaa sen, että täydellä tankilla paine on lähempänä 4:aa mikä on selvästi yli suosituksen.  Tämä toimi yllättävän hyvin, ruisku räkii vähän kovalla paineella mutta peitto on nyt paljon helpompi saada hyväksi. Tosin niin myös valumat mutta luulen että tämä on parempi kuin aiempi taktiikka.