Luopuminen vapauttaa

Joskin luopuakseen pitää ensin omistaa. Tänään luovuin keskuslukituksesta, peilien ja lukkojen lämmityksestä, sisävaloista, etusumareista, audiojärjestelmästä ja parista muusta jutusta. Takapään johdotus on nyt eristystä vaille valmis, etupäässä pitää vielä vähän siistiä.

Hommassa oli isona apuna Alfamerin kirjasen kaaviot. Vaikka värit eivät täsmänneetkään aivan 100% niin kytkennät olivat oikein. Huomasin katkaisseeni vain kaksi väärää johtoa, katsotaan paljonko lukumäärä nousee kun oikeasti yritän käyttääkin sähköjärjestelmää.  

Tein quick & dirty virtakytkennän ja sain testattua että mittaristo, vilkut, pyyhkimet ja ajovalot toimivat pitkiä lukuunottamatta. Jälkimmäiseen lienee tosin syynä etujohtosarjaan tehty patentointi H7-umpioita varten (vaihdoin tilalle takaisin H1-umpiot) . Testattavaksi jäi ainakin taka-., jarru- ja pakkivalot, hätävilkku, lämppäri ja tietysti moottorin sähköt.