Kori maalissa

Jipii!!1yks Kyllä siinä kestikin mutta nyt koppa on maalissa parin kehikon lisäruiskuttelukerran jälkeen. Pensselöin lisäksi takakuspurin sisäkulmat kun oli jäänyt ruiskulla osumati. Loppujen irto-osien maalailullla ei ole niin kiire koska ne olisivat kiinnitettynä vain tiellä/naarmuuntumassa kasailussa. 

Irto-osista puheenollen sössin eilen konepellin maalausyrityksen nro 2 (rikoin ainoan kohdevalon, maalasin silti..) ja päätin eliminoida huonon valon tekosyiden listalta. Hain 2x 500W halogeenit ja lokarit tuntuivat menevän kohtuullisesti maaliin niiden valossa. Olisin mielellään koittanut myös konepeltiä uusiksi, mutta uudelleenhiontaa pitää havaintojeni mukaan odottaa minimissään 2 vuorokautta.

Mukavaa kun voi alkaa latomaan osasia kiinni hieman iisakinkirkoksi paisuneen maalailun sijaan.