Terveisiä Saharasta

Tarkastelin tänään sisustan. Valumapaikan lisäksi löysin pari paikkaa ovikarmeista joissa maalin peitto ei ollut riittänyt. Hioin paikat peruslaiskasti mutta maalauspuuhien aloitus tyssäsi tarvikepulaan. Rättiä ja paperia tuntuu ainakin amatöörilla kuluvan näissä hommissa. 

Touhusin maalamisen sijaan sitten takalokareiden Fe2O3-kukkaset siistimmäksi. Koska auto ei ole rullannut ulos Suomiauto-linjalta, syöpymää oli siinä määrin että pelkällä hionnalla ja maalilla ei (koira)näyttelytulosta olisi saanut. 

Putsailin irtorähmät puukolla, sitten puhaltelin hiekkapuhallushärpäkkeellä homeet parhaani mukaan ja lopuksi varmistin puhtaan pellin näkyvyyden pyyhkäisemällä epäkeskolla. Aiemmasta dissauksestani huolimatta puhallinvehje oli ihan kätevä, setissä on isohko taipuisasta muovista tehty pyöreä suutin jonka saa kivasti painettua apukädellä kaarevan pinnan myötäiseksi. Lopuksi kittasin syöpymäkuopat ja hioin epäkeskolla ylimääräiset kitit pois käyttäen 120:sta paperia.