Pohjat on nähtyr

Noniin, taas on pari päivää väännetty tallissa. 

Päätin kuitenkin hioa ja pohjamaalata kaikki osat ennen pintaväripuuhia. Kaikkea ei kuitenkaan ehdi maalailla ennen korin hakua ja halusin ainakin yhden työvaiheen loppuun sitä ennen. Olihan siinä kyllä aika sykintä ja säätö, oluen kulutuslukemat on  olleet semmoisia että kohta voi olla pakko keskeyttää projekti ja keskittyä hetkeksi liikuntaan..  Luonnollisesti myös kaadoin valotelineen juuri loppuun hiotulle konepellille.

Väänsin vielä lopuksi konepellin ja puskurit maaliin. No, ainakin melkein. Pirun ruiskusta aukesi taas kannun kansi ja juuri maalatulle etupuskurille lurahti kunnon roiskeet. Tasan sama homma on käynyt aiemminkin ja nyt tarkistin kahteen kertaan että kansi on kunnolla kiinni. Pitää varmaan lähettää reklamaatio Hua Win Hu:n maalaustarviketehtaalle. Jäljelle jäi siis ovet, ½ etupuskurista, lokarit ja pisteosia. Siis jos konepelti ei näytä aamulla kauhealta.

Maalikauppiaskin lähetti taas kalliin paketin ja sen mukana oli kilpailukutsu. Pitäisiköhän osallistua?