Pienet pallit

Tallin pallitilanne on aika huono. Siellä on pari pientä jakkaraa jotka pitävät vuosittain tasapeliin päätyvän kiikeryyskisan.  Katon kunnolliseen maalaukseen tarvitsee kuitenkin niitä selkeästi paremman ulokeavun ja koitinkin koko päivän päättää miten ratkaisen asian; otanko kenties suuresta ruokahuoneesta 1700-luvun ranskalaisen korkeaselkäisen, kirjastosta pastillituolin vai pitäisikö kenties nyysiä palvelijan huoneesta artekin 402?  Kukkapuron Karuselli ateljeestä toisi kyllä kivasti haastetta työhön...

En saanut ratkaistua dilemmaa joten päätin jättää katon ja takasiivet odottamaaan huomista. Maalasin siis oviväliköt, helmat, takaosan ja tuulilasin karmin. Tarkempi tutkiskelu jäi taas odottamaan mutta nyt fiilis on varovaisen positiivinen. Roskaa on aika paljon pinnassa mutta paksuus voipi vihdoin olla sopiva!