Erase my name from off the tombstones

Ylösnousemus ja paluu tallille on tapahtunut viikonlopun pienen kuoleman jälkeen. Oliko syynä vatsanväänteisiin pihvi vai sen päälle nautittu uusi Star Trek-elokuva, mene ja tiedä. 

Kerkesin männäviikolla putsailla ja hioskella korin kunnes noutaja tuli. Aikataulu painaa päälle joten ei auttanut tänään kuin kietaista Rambo-liina päähän, öljytä lihakset ja aloittaa yhden miehen sota. Illassa teippasin aukot, pesin pölyt ja rasvat ja suihkuttelin hiontamaalit pintaan.

Vaikka ruiskun käyttö sujui taas vähän paremmin, jäi, perkele, taas karheita kohtia ainakin reunoille vaikka kuinka yritin vetää hitaasti ja tasaisesti limittäisiä vetoja selkeästi yli kappaleiden kulmien. Dramatiikkaa loi myös ruiskun tukkiutuminen lisämaalisatsia sekoitellessa. Ei tätä vaan opi kovin nopeasti ja yksikin odottamaton mutka pistää hommat ihan solmuun. On kai pakko alkaa harkita pintavärin vetämistä pienemmissä osissa tai muuten ei hyvä heilu.