Maalaus on pirun vaikeaa - luulet aina oppineesi sen, mutta et ole

Kuinka oikeassa Cezanne olikaan.

Katto ja tuulilasin karmi ovat nyt pohjamaalissa. Olosuhteet ja eka kerta maaliruiskun kanssa huomioonottaen huonomminkin olisi voinut mennä.  Suojamuovin kanssa peittely oli paljon mukavampaa kuin paperilla nyhväys ja hommaamani sekoituskipot tekivät annostelun helpoksi.

Itse maalaaminen oli nyt oli mitä oli koska tietenkään en lukenut mitään maalaustekniikkaohjeita. Eka vetokin liipaisimesta paljasti tiettyjä puutteita pölyn putsauksessa, ensi sitten kerralla kunnon putsaus paineilmalla myös saumoista. Ruiskin kunnon kerrokset vain metalli/kittipintojen päälle koska päälle tulee kuitenkin hiontaväri sävyeroa tasaamaan. HVLP-ruisku toimi kyllä kivasti ja maalisumua oli ilmassa aika vähän. That being said olin todella tyytyväinen siihen että hommasin paremman väen hengityssuojaimen koska kemikaalien käry oli todella tymäkkä.