Kansalaispalvelus

Menin tänään auton alle ja suoritin kansalaisvelvollisuuden poistamalla autosta nk. 'tehoputken'. Sillä olikin kiinnikkeistä päätellen keritty äänisaastuttamaan ympäristöä jo jonkin aikaa.

Tästä väsyneenä mutta onnellisena en sitten jaksanut tehdä mitään hyödyllistä ja päätin kokeilla hommaamiani hiontatyökaluja. En luonnollisesti asiasta mitään ymmärrä, mutta kaikilla tuntui olevan omat huonot puolensa. Pistehiekkapuhallin tuntui jopa hieman turhalta. Se kun jättää jälkeensä aluminioksidi-pinnan josta on hinkkaamatta vaikea päätellä mitä alle on jäänyt. Ilmankos niitä ei juuri näe "alan miesten" tiloissa.

Sovin tänään myös Turvakaari Miehen kanssa asennusajankohdaksi kesäkuun viimeisen viikon. Aikataulullisesti tämä toimii hienosti, toivottavasti ei vaan käy niinkuin Olkiluodossa.