Sisustan purku

Tänään olikin sitten aika poistaa autosta sisustaa ja mm. katukäytössä elintärkeä tuoksukuusimetsä. Sain houkuteltua seuraksi purkuhommiin Matti J:n jonka kanssa saatiinkin pantua tuumasta toimeksi.

Etukäteen hieman jännitti mitä mattojen alta löytyy vaikka koitinkin asiaa alapuolelta ostaessa väijyä. Aiheetta, koska paljastunut tilanne oli ihan ok. Yksi löytynyt ratsupaikka oli varsin helpossa paikassa korjausta ajatellen ja muissakin korjauksissa näyttäisi selviävän inhimillisellä vaivalla. Etukäteen oli tiedossa, että autoon on lisätty taakse peränkiinnitysten vahvikkeet, mutta takapenkin irrottamisen jälkeen pääsi kyllä pieni hymähdys kun huomattiin että operointiviiltoja ei oltu laitettu umpeen. Toisaalta ymmärtäähän sen että kun ikää on 19 niin onhan siinä kokoajan ihan kauhea kiire metsälle kassien venymisvauroiden välttämiseksi.

Toinen hymistelyn aihe oli jokaisen omistajan tarve merkata reviirinsä omilla ämyrijohdoillaan - laskin ainakin kolme täydellistä johdotusta. Seuraavaksi sitten johtoja perkaamaan ja bitumia irrottamaan (jipii!).